D’on ve Bocafí?

El nom del restaurant és un homenatge a un dels pilars de Ca la Nuri, en Jordi Noguera, el company de vida i professió de la Nuri.
En Jordi o Jordi de la Païssa és natiu de Sant Fruitós de Bages. Sempre ha sigut una persona molt treballadora, de ben jove, ja s’aixecava a les cinc del matí per anar a la feina amb la seva bicicleta…

…El seu esperit emprenedor i diligent, juntament amb el de la Nuri, van sembrar la llavor d’un negoci que ha anat creixent al llarg del temps, amb els seus fills Ricard i Jordi.

Amb l’obertura d’aquest nou restaurant al Poblenou, Ca la Nuri suma quatre restaurants i continua celebrant el plaer del menjar i el bon beure a la ciutat de Barcelona.

Ara Ca la Nuri vol retre homenatge a la figura del Jordi. Tot i que s’havia dedicat des de jove al món de la restauració, ell sempre ha sigut molt llepafils. No li agradava tot el que li posaven a taula, el que es coneix com un BOCAFÍ de gust refinat.

Això és el que volem oferir a les nostres taules, plats saborosos i sorprenents, un servei agradable i proper i la garantia que tractarem el producte amb tot el respecte per mantenir-ne la seva qualitat.

Vostè també és un bocafí? Comprovi-ho al nostre restaurant, l’esperem!

PLATJA – CA LA NURI